Luister het webinar ‘Bewegelijkheid in leiderschap in Coronatijd’ terug

Op woensdag 10 februari 2021 beleefden we de inspirerende webinar ‘Bewegelijkheid in leiderschap in Coronatijd’ met Simon Walker.

Vraag via het formulier onderaan deze pagina de opname aan, samen met de vertaalde hoofdpunten van de presentatie van Simon.

Materialen

Ook als leiders kunnen we geïsoleerd raken in deze Coronatijd, terwijl er veel van ons wordt gevraagd. We merken dat er behoefte is bij leiders aan een plek om gezien en gehoord te worden. Onze uitnodiging aan jou is: op welke manier kun jij een plek aanbieden aan leiders in je organisatie om gehoord en gezien te worden? Voel je vrij de materialen van de webinar te gebruiken om in gesprek te raken.

De opname van de webinar bestaat uit een toespraak van Simon Walker, polls en de Q&A met Simon. Gesprek en uitwisseling van ervaringen in kleine groepen zijn niet opgenomen.

Welk leiderschap is nodig in deze tijd van lockdown?

Voor velen is het een tijd van verlies en van wachten zoals in de winter. Planten en bloemen zijn vergaan en het nieuwe is er nog niet. De toekomst is onzeker en we hebben geen controle over het veranderen van de huidige omstandigheden. Welk leiderschap is nodig in zo’n tijd?

Innovatie, energie, gedrevenheid, nieuwe oplossingen en richtingen, nieuwe waarden… wat zal in deze periode de gedachten van leiders in Nederland en in het Westen gaan bepalen? Zijn we klaar om in het heden onze zaden te zaaien voor de toekomst? We geloven dat Undefended Leadership iets krachtigs heeft te bieden voor de weg van vrijheid en bewegelijkheid in leiderschap in Coronatijd.

In zijn toespraak gaat Simon in op de volgende vragen.

 • Hoe verlies te omarmen en met worstelingen om te gaan?
  • Wat zijn voorbeelden uit je persoonlijke leven en uit je bedrijf in het bewegelijk leidinggeven in Coronatijd op een undefended manier?
  • Hoe werkt de dynamiek tussen verstilling en beweging, zonder verlamd te raken?
  • Hoe ga je de negatieve effecten van interactie op afstand tegen? (1,5 meter afstand, online werken en ontmoeten)
  • Wat speelt er tussen de generaties in deze Coronatijd en wat vraagt aandacht in leiderschap?
  • Welke thema’s voor bezinning komen nu sterker dan ooit naar voren in de postchristelijke westerse samenleving?

Dit zijn enkele vragen die in de Q&A met Simon aan bod komen.

 • Wat is de reikwijdte van mijn persoonlijke invloed, nu de problemen van de crisis buiten mijn invloedssfeer liggen?
  • Hoe krijg je jezelf weer opgepept als je je totaal niet creatief voelt?

Reflecties

Je ervaringen en reflecties zijn van harte welkom. Stuur ze ons via info@undefendedleader.nl als je er voor open staat dat we dit online meenemen in het verdergaande gesprek (graag met naam en functie).

Liesbeth van Tongeren en Oeds Blok

Het webinar met Simon Walker terugluisteren?

Vul de gegevens hieronder in. Je ontvangt dan een mail met de link naar de opname van het webinar. Ook krijg je in de mail een link naar de PDF met de vertaalde presentatie met de hoofdlijnen van de toespraak van Simon Walker.