Je gegevens

Kies hier je boek(en)

Let op! Wil je meer dan 25 boeken bestellen, neem dan contact met ons op via info@undefendedleader.nl. Bestel je als boekhandelaar, neem dan contact met ons op voor de kortingscode via info@undefendedleader.nl.

Producten
Aantal
Prijs
1
Boek ‘Leidinggeven vanuit wie je bent’
-
+
21,95
1
Boek ‘Leidinggeven met niets te verliezen’
-
+
21,95
1
Boekpakket: 'Leidinggeven vanuit wie je bent' en 'Leidinggeven met niets te verliezen'
-
+
39,95
1
Boekpakket: ‘Leidinggeven vanuit wie je bent’ en ‘Leidinggeven met niets te verliezen’ inclusief PDF versies
-
+
47,95
Subtotaal 21,95
Verzending 4,55
Totaal bestelling 26,50

Betaalmethode

  • Selecteer je bank

Wij gaan veilig met jouw gegevens om.

Contact

  • E-mail of bel ons

    info@undefendedleader.nl
    06-21111202 / 06-46342691

Boek ‘Leidinggeven vanuit wie je bent’ × 1
21,95
Subtotaal 21,95
Verzending 4,55
Totaal 26,50

Wat zeggen anderen?

De leiderschapsbenadering van The Undefended Leader is geworteld in de vruchtbare bodem van de ‘human ecology’. Simon Walker graaft niet alleen diep, hij ziet ook breed. Waar in deel 1 van zijn trilogie de persoon van de leider en zijn leiderschapslandschap worden verkend, gaat het in dit tweede deel over het vergroten van je bewegelijkheid als leider, afhankelijk van de context. Uiteindelijk staat alles in het perspectief van het groeien in ‘vrijheid’. Het lezen van dit boek en het volgen van de leertrack daarbij hebben mij in mijn leiderschapsontwikkeling enorm verrijkt.”

Egbert van der Stouw, medewerker kennisplatform ‘leiderschap en bestuurskracht’ Protestantse Kerk in Nederland

Eigen zwakheid als kracht zien, dat vind ik het revolutionaire aan de visie van Simon Walker. Nergens anders kwam ik het tegen. Ik ben er zelf van overtuigd dat een leider dit alleen kan met die Ene als bron van ultieme erkenning. Dan ben je pas echt in staat leiding te geven met niets te verliezen. Met inzet van eigen kracht of zwakte, passend bij de situatie.”

Ria Löschner-Wolleswinkel, Business Manager Omgeving & Klimaat

“Hoeveel boeken zijn er al geschreven over leiderschap; een leider moet krachtig en machtig overkomen om succesvol te zijn. Zwakheid is te bedreigend, ondenkbaar in onze rol als leidinggevende. Weinig boeken die ik heb gelezen over leiderschap, hebben mij nieuwe inzichten gegeven. Door dit boek ben ik heel anders gaan kijken naar leidinggeven in verschillende situaties. De schrijver zet je aan het denken over je eigen manier en gedrag als leider en wat dit voor effect heeft op anderen. Dit boek geeft een verrassende, nieuwe visie om echt de undefended leider te worden die niets te verliezen heeft.”

Irene van Staveren, apotheker